Klara Lindell

816

Klara Lindell är en blond och smal tjej som bor i ett samhälle strax utanför Göteborg. Hon är ganska försiktig av sig. När de andra tjejerna i klassen sminkar sig och hänger efter killar, håller hon sig hellre för sig själv. Eller? Kanske skulle hon ha velat vara med de andra, men ingen tycks fråga efter henne och själv är hon för blyg …

Samtidigt är hon säker i andra sammanhang. För även om man är blyg kan man ju ha bra självförtroende. Och hon är nyfiken, fast gillar inte när saker och ting blir alltför läskiga. Helst vill hon inte heller göra saker hon inte får. Men Klara funderar mycket. Ofta är det faktiskt hon som lyckas lösa de mysterier de stöter på, trots att hon från början gör allt för att undvika dem!

Spänning är nämligen något Klara kan vara utan, utom i böckernas värld förstås. Bella säger att hon är feg, men det är hon faktiskt inte. Tvärtom är hon ganska modig. För trots att hon lätt blir rädd och tycker att saker är otäcka, vågar hon ofta trotsa sin rädsla om hon måste. Om man inte är rädd kan man ju inte heller vara modig!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s